Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi bâtınin bu unsura özen edilmelidir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

 Bir bünyeda veya katlarında mevcut her kullanıcı dâhilin, gayrı kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan tedavülde olmak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara aracısız ulaşım sağlamlanması gerekir.

Not: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni kapıları çoklukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedi durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya hane sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok şayeste maliyetlidirler; yakışır korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın korumasının sıfır evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını esenlar.

Panik pas sebebiyle mideerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış kuruluşlabilir.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir müstacel durumda, kullanıcıların yanılgılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan Yangın Merdiveni Kapısı ve mekânlardan bırakmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara elden erişmeleri karınin lüzumlu tedbirler karşıır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page